lördag 20 oktober 2012

Ny lördag - nya försök

Jag tyckte att jag lärt mig. Av förra lördagens missade tunnelbanetåg som ledde till missad yoga. Och jag var faktiskt på plats på perrongen flera minuter före avgång och jag kom iväg i tid. Men jag hade inte räknat med Slussen-kaos. Eller med att det var en kod till trapphuset som ledet till innergården som man måste gå över för att komma in i yogalokalen.

Stressad och med håret blött av regn (finns det något vatten kvar i haven undrar jag) kommer jag äntligen in i yoga-lokalen. Två minuter i. Där möter jag en leende Ingmarie. Hon sprider ett lugn omkring sig och visar en sida som jag nog inte ser lika tydligt hos henne annars. Yogaledarsidan. Och hon passar så perfekt i rollen. Jag lugnar ner mig.

Ingmarie är verkligen jättebra som yogaledare - också. En dryg timme senare har jag inte lust att lämna yoga-mattan. Men jag gör det i alla fall. Jag och min P har biljetter till "En oväntad vänskap". Vi har lärt oss av förra lördagens misstag. Då tänkte vi att den filmen har ju gått ett tag och det är väl inte så många som går på bio nuförtiden... Denna lördag har vi ordentligt bokat biljetter. Vilken tur. För det är en fantastisk film!

3 kommentarer:

Västgötskan sa...

Skönt att du kom i tid i alla fall. Och att hon hade den lugnande inverkan. :-))

Lisa sa...

Härligt att du kom både iväg och in:)

den filmen har jag också velat se!

Ingmarie sa...

Vad roligt att du gillade filmen! Jag skulle kunna seden igen, så bra är den!