onsdag 24 juni 2015

Inte lika självklart

Jag är i Verona. På jobb. Jag har inte valt hotell själv. Om jag hade det så hade jag försökt hitta ett med gym. Inte helt säkert att jag hade lyckats dock. Min spaning är nämligen att det i Italien inte är lika självklart med hotell-gym som det är i det stora landet på andra sidan Atlanten. Inte självklart alls faktiskt.

Nu sitter jag här med en timme över och ångrar att jag inte packade löparskor trots allt. Ångrar att jag, när jag insåg att hotellet inte har gym (jo, jag kollade innan - det gör jag nästan alltid), valde bort träningskläder. Ute lyser solen. Ute är det nog inte för varmt för mig (24 grader ungefär). Ute finns en flod som man nog kan springa längs med, utan större risk att tappa bort sig. Suck.

Nåja. Man kan promenera. Och jag åker hem redan i morgon. Till mina löparskor.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Låter som perfekt för såväl promenad som löpning. Ett källargym skulle inte ha lockat mig i det läget. Några armhävningar, pilatesgrejer (kanske bara jag som fortsatt med sånt på denna sida av 2005), knäböj på hotellrummet kanske? Eller utfallssteg i högklackat på de fina gatorna?

Dina skor väntar säkert på dig hemma. Ha en fin fortsättning på sommaren!

anneliten sa...

Pilatesgrejer? Ser en gigantisk boll framför mig. Som inte går ner i resväskan. Inte ens om man tar ur luften :-)

Snorkkis sa...

:) , tänkte mer grejer som övningar, inte redskap.