lördag 6 mars 2010

0-100 och 5 av 7

Eeeeeett, 2, 3, 4, 5.... HUNDRA. När jag var liten var en och annan unge attans snabb på att räkna till hundra - i alla fall när det var "kurragömma" eller "burken" på gång. Idag gör jag mitt hundrade blogginlägg. Känns nästan lika snabbt som ett kurragömma-100. Det allra första inlägget gjorde jag på en ingivelse den 5 december 2009 - med exakt ett halvår kvar till maratonstarten. Idag återstår det 13 träningsveckor. Halvvägs i Szalkais träningsprogram för dem som följer det. Plats för 92 inlägg till om jag håller i med ett om dagen.

Jag har ingen aning om hur många som läser det jag skriver. Och jag vet egentligen inte varför jag skriver. Något slags utlopp för tankar och kreativitet är det väl. Erik, som är en mer erfaren bloggare än jag, sa en gång att bloggandet gjort honom mer uppmärksam på omvärlden. Mycket av det som sker runt omkring blir potentiella bloggämnen. Så känner jag också.

Den femte dagen av de beordrade sju dagarnas löpvila. Body pump och två timmars hundpromenad som surrogat. Att promenera med hund kanske bygger en och annan mitokondrie det med. Vädret var i alla fall underbart!Det mesta av hundpromenaden gick längs mina löpvägar. Svårt att undvika, jag har ju hunnit avverka de flesta vägar och stigar i mina trakter. Underlaget var knirrig, packad snö, med perfekt grepp för Ice bugs. Jag vill springa!

3 kommentarer:

Patric sa...

Var är tårtan? Ska vi inte fira 100?

anneliten sa...

Patric, är det jag som ska fixa tårtan?

Erik sa...

100 inlägg är imponerande och jag hoppas innerligt att du inte lägger av när du har averkat årets Stockholm Maraton. Bloggvärlden skulle bli fattig då. Ha det gott!