tisdag 2 mars 2010

Snö är fint men...


Vi i villa är lite trötta på snöskottning. Skovlarna har gått sönder och inga nya finns att köpa. Slut hos tillverkaren sedan många månader. Varför skyndar de sig inte att göra nya? De borde sälja som... Som snöskovlar i snökaos!

När vi försöker köpa nya snöskovlar får vi frågande blickar - "vad skulle ni ha sa ni?". Heter det inte skovel i Stockholm?

Snöfritt i spinningsalen. Vissa fördelar finns det allt med alternativträning. Reptilsnabb högg jag en plats på Sofies pass när bokningen öppnade 6.30 i morse. 6.31 var platserna slut. Tänk att det är så populärt att slita hund och ändå få höra att man inte kör hårt nog. Sofie är grymmast av de grymmaste och det var länge sedan jag var så trött.

Snöfritt Vasalopp kan man göra i Sofies spinningsal på söndag. De platserna gick tydligen åt ännu snabbare. Jag var inte aspirant, trots att det kanske hade varit ett bra långpassalternativ. Det kändes lite väl övermodigt efter fjuttiga tre spinningpass det senaste halvåret.

Undrar just vem som kom på idén? Att spinna från vasaloppsstarten ända tills kranskullan sätter kransen på vinnaren. Alla gym med spinningsal tycks ha liknande arrangemang och jag vet att det fanns redan på mitt gamla gym i Fullersta för så där en 6-7 år sedan. Kan det till och med vara så att det var "min" spinning-Robert som kläckte idén? Det är inte omöjligt - han hade många galna idéer. En gång spann vi med cykelkorgar laddade med baguetter, ost och vin - pic nic-spin. Definitivt snöfri.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Måste få med dig på Glenns 90-minuters galenpass.
Snorjobbigt!
Och vi kan ju ha vin i (vatten)flaskan. ;-)

anneliten sa...

Jag gillar visserligen vin, men till spinning funkar vatten bättre...