söndag 6 oktober 2013

Lite olydig

Om man nu bryter mot doktorns uttryckliga order så är det väl bra att göra det tillsammans med en annan doktor? Om det behövs återupplivningsförsök menar jag. Skojar lite bara. För doktorns uttryckliga order till trots känner jag mig inte alls orolig när jag kliver ner i Västertorphallens pool med vattenlöparbältet runt magen. Man kan köra hårt i vattnet. Men man kan ta det lugnt också. Och om man tar det lugnt så är jag rätt övertygad om att det inte är någon större fara för någon kroppsdel. Inte ens för ett sargat hjärta.

Att babbla bort en timma med Lisa är dessutom en lisa för själen (dålig ordvits - jag vet). Just denna timme tar mitt hjärta massor av plats. Alla mina provsvar. Resultatet av alla undersökningar så som jag förstått dem. Alla mina teorier. Jag behöver sätta ord på saker. Jag behöver nysta i ledtrådar. Lisa hjälper mig och jag mår så mycket bättre. 

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

det där gör mig GLAD att läsa!

Lennart sa...

Mår du bättre så blir jag glad :-).

anneliten sa...

Ingmarie, :-)

Lennart, fysiskt har jag egentligen inte mått dåligt någon gång, men mentalt har veckan som gått varit en riktig mardröm. Jag hanterar inte alls oron så där rationellt och starkt som min egen självbild säger att jag borde.

Lisa sa...

Hehe, en mkt bra ordvits skulle jag vilja påstå ;)

Jag tror som sagt verkligen inte att vattenlöpandet gör någon skada. Pulsen är låg!
Återseende i pool inom kort tycker jag:)

bureborn sa...

Fantastiskt bra att ha någon att vara tryggt olydig tillsammans med. Och som dessutom lyssnar, lyssnar och lyssnar och hjälper en att bena ut och få grepp om oro och teorier.

anneliten sa...

Lisa, min tur att (försöka) vara din lisa... Om det nu kan behövas :-)

Bureborn, hon är bra för mig den där Lisa.

Snorkkis sa...

Låter som skönt och meditativt. Och att få vädra alla tankar och teorier är guld.