onsdag 16 oktober 2013

Yoga eller inte

Jag gör solhälsningar. Trianglar. Krigare. Halva duvor. Det är länge sedan, men jag har inte glömt hur.

Jag tänker att jag inte tänker bry mig om att det är länge sedan. Jag tänker att jag inte tänker lova mig själv att göra si eller så mycket eller si eller så ofta. Jag tänker att jag ska låta yogan vara kravlös. Jag tänker att jag bara ska när och så länge jag har lust. Så får det bli. Då kanske det blir av. Eller inte.

En brasa att lägga yogamattan framför.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter klokt. :-)

bureborn sa...

Att jag inte tänkt på det, att yoga _ eller stretcha - framför kaminen. Mycket mer rofyllt än en tv med ljudet avslaget.
Skönt att biopsein är avklarad. Själva ingreppet alltså, som jag tylkte lät rätt läskigt. Hur lång tid måste du vänta på svaret?

Lisa sa...

Skön inställning. Inte en till "30-dagar-yoga-varje-ledig-stund-utmaning". Tack:)

Ingmarie sa...

I min värld är yoga en gåva. :-)

anneliten sa...

Rund, klok gumma ;-)

Bureborn, det är ett bra ställe. Idag lyssnade jag dock till "Miss Decibell" på hög volym som ackompanjemang. Så är det när man har tonårsdotter i huset. 10 dagar till provsvar, så i mitten på nästa vecka - DET är läskigt. Det var däremot inte alls otäckt att göra biopsin. Ett litet litet hål på en bedövad hals och sedan en tunn metalltråd via halsvenen in i höger kammare. Det var över på några minuter och gjorde inte ont. Lite ömt runt ingångshålet på kvällen bara.

Lisa, hittills funkar det. Hamnade på yogamattan ikväll också för riktigt kort session. Bara för att det var vad jag hade lust med.

anneliten sa...

Ingmarie, kanske blir det det för mig också. Eller inte. Vi får se.