tisdag 27 september 2011

Har jag drömt, eller?

Det sägs att man får fler hjärnceller av löpning. I alla fall om man är en råtta.

Får man bättre minne också? Jag undrar det. Jag har ägnat kvällen åt att desperat scanna mina mailkonton baklänges och framlänges. Rivit runt i husets alla upptänkliga pappershögar. Var f-n är bokningsbekräftelsen? Dokumentet som säger att jag och mina supportrar (läs shoppinggalna tonåringar och Chelsea hotel-nyfikne make) har någonstans att sova under vår New York marathon-vistelse.

Med en isande känsla undrar jag om jag bara tänkte att jag skulle boka. Jag kanske aldrig gjorde. Sådant händer mig ibland. Måste nog springa mer. Samla fler hjärnceller.

Hittar till slut och andas ut. Jag har tydligen gjort en alldeles egen folder för New York-resan. Run heter den. Tänka sig vilket under av organisationsförmåga.

4 kommentarer:

Erik sa...

Vet precis hur det är när man är överorganisatorisk och på så sätt framkallar små svettattacker. Bra insats i lördags! Var nöjd. :-).

Thomas sa...

Jag tycker mest att löpning gör mig allmänt förvirrad, även om jag är glad när jag yrar runt.

Vad bra att du hittade din "Run-folder" :-)

Anonym sa...

Haha! Känner igen det där. Före semestern fick jag för mig att följa it-avdelningens råd att sortera in mejlen i mappar. Voj, voj! Nu är allt utflyttat i inkorgen igen.

anneliten sa...

Erik, de där effektiviseringsrycken som organisationsrycken är tänkta som slår ofta fel.

Thomas, nä inte blir man väl förvirrad av löpning heller!

Bureborn, Tacka vet jag inkorgen! Jag har gjort en som heter gammalt - så nu har jag två ställen att söka inkorgen och gamla inkorgen. På så sätt behöver jag inte varje dag ha dåligt samvete över de 10-tusentals mail jag har...