söndag 4 september 2011

Var kan jag ha lagt den?

Hittar den inte idag. Löplusten. Tror att jag tappade den någonstans på vägen längs mitt mindre behagliga långpass igår. Eller kanske till och med tidigare i veckan.

Träningsveckan som gått är inget att skriva till tränaren om. Men det gör jag i alla fall. Rapport varje söndag, vare sig jag varit "duktig" eller inte. Denna vecka började gå snett redan i tisdags, med den missade tävlingen.

Med en halvkass löpvecka bakom mig och ingen söndagslöplust valde jag att göra det jag faktiskt kände för. Body pump. Anna körde en flera år gammal release. Men inte äldre än att mitt muskelminne åtminstone delvis mindes den. Och jag körde hårt.

Nu väntar jag på ett nytt schema från tränare Nilsson. För de knappa tre veckor som återstår till Lidingöloppet. Hmm. Att jag faktiskt väntar (kollat mailen tre gånger den senaste timmen) måste ju betyda att jag hittat den igen - löplusten.

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

det finns förhoppningsvis en liten poäng med att ha tråkigt, för annars uppskattar man ju inte när man har roligt. kan nog appliceras även på löpning...

Ingmarie sa...

Nu kan du kolla boxen igen. :-) Om löplusten finns där vet jag inte men väl ett program. :-) KRAM

MarathonMia sa...

Kan inte sluta skaratta åt sandaletter. Fy bövelen. hahaha :D

anneliten sa...

Sara, precis som Alfons pappa låter du nu. Och det är så rätt!

Ingmarie, tack! Men det börjar dåligt med virusattack...

Mia, en fördel med långlöpning - man behöver inte måla tånaglarna, de är vackert blålila ändå. Eller så finns inget att måla på...