måndag 5 september 2011

Tillfälligt avbrott

Jaha. Då var det förkylt. Precis som inför förra årets Lidingölopp. Då kom jag fort över det. Det kommer jag att göra i år också. Så det så. Träningsavbrottet är tillfälligt.

När man för träningsdagbok - som jag gör, får man rätt bra koll på förkylningsfrekvensen. Ett par gånger per år drabbas jag. Knappt. Mer sällan nu än förr tror jag. Är det träningen som hjälpt mig? Att vara mycket ute i friska luften. Eller är det det faktum att mina barn blivit nästan-vuxna och inte längre ger mig blöta pussar fyllda med dagisvirus?

DN skriver idag om dagissnuvan som samhällsekonomiskt problem. Sjukskrivna föräldrar kostar. Vi har glömt svininfluensan och slutat tvätta händerna. Dumt.

C-vitamin, D-vitamin och god handhygien - mina vapen mot förkylning. Ändå smyger sig viruset på ibland.

9 kommentarer:

Sara sa...

Ajdå, men du repar dig nog snabbt. Träningsvabrott är inte alltid av ondo, och det gick ju bra förra året. Det kanske är bra uppladdning för dig :)

Lennart sa...

Krya på dig!

MVH

Staffan sa...

Trist, här märks det verkligen att dagis och skola är igång igen och hela familjen går och snorar i någon seg lågintensiv variant son varken bryter ut eller går över, varje morgon har jag lite ont i halsen för att sedan vara lite snuvig sedan under dagen. Orkar inte vänta ut det utan jag tränar ändå och det verkar gå bra fast jag säger att halsont och feber normalt utgör träningsstopp för mig.

Du är nog förberedd för Lidingö ändå så krya på dig och kom tillbaka mera löpsugen än innan!

Ingmarie sa...

Krya på dig! Fort som attan! KRAM

Daniel sa...

Krya på dig!!!

Löpning & Livet sa...

Hoppas det är sama snabbövergående förkylning som jag hade förra veckan. Kyra på dig!

Erik sa...

Tur i oturen att loppet inte är nu på lördag. Du hinner kurera dig. Kram!

anneliten sa...

Sitter med en kopp te och tycker synd om mig själv en liten stund... Tack för alla krya-hälsningar. Värmer bättre än te.

LOPARJANNE sa...

Sånt där har man inte tid med! Tyck synd om dig själv ett tag, sen är det nya tag mot LL.