onsdag 24 februari 2010

Alternativ

Alternativ borde betyda möjlighet att välja. Alternativ träning kan vara bra för att spara och stärka kroppen, hel eller inte, sägs det. När kroppen inte är hel känns kanske inte alternativ träning som ett helt fritt val - jag vill ju hellre springa. Tredje dagen utan löpning, men med alternativträningen hemma-core. Egentligen är det ett fånigt "problem", några få dagar utan löpning. Hittills. Vaden fortfarande öm, men imorgon ska jag testlöpa - håll tummarna för att det håller!

Vissa alternativ orkar jag inte riktigt hantera. Jag väljer till exempel inte pensionsfonder, trots att jag vet att jag borde. Jag tycker att de många valmöjligheterna och alla alternativ som erbjuds oss kan vara stressande. Samtidigt som man väljer, väljer man bort. Kanske väljer jag fel? Tur att man sällan får facit. Och att inte få välja vore förstås mycket värre.

Imorgon gestaltterapi - jag tränar mig på att känna efter vad jag vill. Och det handlar inte om pensionsfonder.

6 kommentarer:

Petra sa...

Jag blir också stressad av pensionsfonder. Vill hellre leva i nuet... Hoppas du blir bättre i vaden snart, själv har jag kört alternativ träning två dagar i rad nu - först sprint igår och idag styrketräning.

Daniel sa...

Jag håller tummarna för dig imorgon!! Riktigt hårt!!! ;)

Ingmarie sa...

Håller både tummar och tår såklart!!!!!!!!!!!!!!!

Sofie RW sa...

Gestaltterapi - det låter väldigt intressant (och erkänner att jag var tvungen att googla det; är lite mer van vid pensionsfonder än det).

Håller tummarna för att det ska kännas bra i morgon!

Erik sa...

Håller tummarna och håller med om pensionsfonder. Ha det fint!

anneliten sa...

Petra, har svårt att tycka att sprint är alternativt ;-)

Daniel, Ingmarie och Erik, tack för tum-hållandet. kanske hjälpte det lite...

Sofie, är det dig man ska fråga om pensionsfonder alltså? Kanske en fråga för ett långpass? Eller inte...